Політика конфіденційності


1. Загальні положення


1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ФОП Приходько О.В. (ідентифікаційний код 2969504257), якому належить сайт Organic-helper.com та мобільний додаток OrganicHelper, від користувачів сайту при реєстрації Компанії на сайті Organic-helper.com та мобільнному додатку OrganicHelper, а також під час використання сайту Organic-helper.com та мобільного додатку OrganicHelper. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем


1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті Organic-helper.com та мобільному додатковы OrganicHelper та використовувати сайт Organic-helper.com та мобільний додаток OrganicHelper (в тому числі, розміщувати на ньому інформацію, особистий кабінет та іншим чином використовувати Сайт), Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватись» на сайті Organic-helper.com та мобільному додатку OrganicHelper


1.3. Користувач не має права використовувати сайт Organic-helper.com та мобільний додаток OrganicHelper , якщо він не згоден з умовами Цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з Organic-helper.com та мобільним додатком OrganicHelper , або не є уповноваженою особою компанії.


1.4. Реєструючи Компанію на сайті Organic-helper.com та мобільному додатку OrganicHelper , та вносячи персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту Organic-helper.com та мобільного додатку OrganicHelper та/або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Цієї політики конфіденційності. Користувач надає ФОП Приходько О.В. право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах Цієї Політики конфіденційності.


1.5. Ця Політика конфіденційності не регулює та ФОП Приходько О.В. не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням ФОП Приходько О.В., та фізичними особами, які не є працівниками ФОП Приходько О.В., навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту Organic-helper.com та мобільним додатком OrganicHelper або розсилки.


1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису й персональних та інших даних користувача. ФОП Приходько О.В не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.


1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних «Клієнти ФОП Приходько О.В. буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації або смс повідомлення, надіслане на телефоний номер зазначений при реєстрації


2. Які особисті дані можуть збиратись


Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по батькові, дату народження, стать, сімейний стан, уповноваженої особи компанії, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відівдуваннями;
  • IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційовані Користувачем;
  • поведінка користувача на сайті;

Вся інформація збирається нами «як є» та не змінюється в процесі збору даних.


3. Як інформація про Вас буде використовуватись компанією. Ціль використання


Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, дату народження, стать, сімейний стан, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача Organic-helper.com та мобільного додатку OrganicHelper . Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках Organic-helper.com та мобільному додатку OrganicHelper , поштову адресу для відправки кореспонденції.


Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини Organic-helper.com та мобільного додатку OrganicHelper . Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.


Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення та підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.


В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Порталу та підвищення іміджу Порталу, ми можемо розкривати статистику роботи вашого сайту, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка є комерційною таємницею.


4. Умови надання доступу до бази даних


Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право ФОП Приходько О.В. розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ФОП Приходько О.В. послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ФОП Приходько О.В. та тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.


Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на Organic-helper.com та мобільному додаткові OrganicHelper  постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.


Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, та лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право витребувати та отримувати такі дані;
  • в тому, випадку якщо, на думку ФОП Приходько О.В, Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів та угод між ФОП Приходько О.В. та Користувачем.


5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитись від підписки


Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитись від розписки, для цього достатньо скористатись Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей Organic-helper.com та мобільному додаткові OrganicHelper, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.


Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім сповіщенням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Користувачем.


6. Контактна адреса для бізнесу в разі виникнення питань


У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: helperorganic@gmail.com , Волинська область, Камінь-Каширський район, село Рудка-Червинська, вулиця Польова, будинок 9


Користувачу за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.


7. Захист інформації, що збирається


Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних та не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ФОП Приходько О.В., яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.


8. Зміни в політиці конфіденційності


Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ФОП Приходько О.В. на Organic-helper.com та мобільному додаткові OrganicHelper захищає інформацію про користувачів.


ФОП Приходько О.В. несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.


9. Додаткові умови


У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі та є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.


Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.


Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту Organic-helper.com він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами цієї Політики конфіденційності, та діє до тих пір, поки на сайті Organic-helper.com зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі й персональні дані.




Для партнерів та ЗМІ: helperorganic@gmail.com